Shea butter

Shea butter

Een nieuw zeep van Silka. Silka komt deze keer met een zeep van Shea butter. Een Harde zeep die niet makkelijk wordt opgelost. Deze zeep heeft een zacht geur van boter. De zeep is zeer schuimig en het voelt goed op de huid.

Onlangs zag ik een zeep op internet voor €30. Ik vroeg me af waarom? Waarom kost een zeep van 120 gr. €30? Ik heb contact opgenomen met dat bedrijf en vroeg waarom is jullie zeep zo duur? Hij antwoorde me het volgende: Het is gemaakt van Shea Boter. Okay

Last keer dat ik in Manila was zag ik Silka Whitening soap Shea Butter. Ik dacht bij mijzelf dat moet een goede zeep zijn. Het is van Silka.  Silka is een bekende merk in Philippine en Shea Boter.

Vandaag heb ik deze zeep zelf geprobeerd. Het gaf me gelijk een WOW effect. Het is een harde zeep die niet snel oplost. Schuimt goed en je hebt een klein beetje nodig. Het voelt zacht en ruikt naar lekkere boter. 

Ik hou van hoe het mijn huid zacht, glad en vochtig maakt. Hij is niet zo duur in vergelijk met zijn Belgische concurrent en goed betaalbaar. 

Tot slot Ik hou van deze shea boter in want, het droogt niet op de huid. 

Wil je ook deze Silka Shea Boter zeep gebruiken? Ga naar: http://www.justparfum.nl/nl/silka-silka-skin-whitening-shea-butter.html

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »