Gummy Wax / Gel

Gummy Wax / Gel

Gummy Styling wax 


Gummy styling wax is gemaakt om een natuurlijke structuur te creëren met een "stevige hold" en een langdurige mat effect!! Gummy wax weet het haar langdurig fris en natuurlijk te behouden.
De wax is zowel te gebruiken bij droog als vochtig haar. Bovendien is Gummy wax ideaal om aan te brengen in korte en middellange haartypes. Wrijf de gewenste hoeveelheid in uw handpalmen uit en breng dit vervolgens aan in het haar om de gewenste style/look mee te creëren. 

Welke soorten gummy wax heb je?

Gummy wax heeft 7 soorten wax en 5 soorten gel. De best van Gummy styling waxen zijn: Gummy matte, Hard Finish, Matte Finish, Bright Finish, Casual Look, Extra Glossy en Ultra Hold. We zijn naast retail verkoop ook de groothandel van gummy wax. 

 

Groothandel Gummy wax

Zoekt u een groothandel in gummy wax of RedOne wax? Justparfum.nl heeft het allemaal met een scherpe lage prijzen, snelle levering en een uitstekend servies. Gummy wax kopen kan misschien in elke kapsalon, echter justparfum.nl bezorgt ze in 24 uur. Gummy wax is een kwalitatief een mooi product met een lekker geurtje.  Elke wax heeft zijn eigen geur een stijl. Voor elke type haar bestaat een aparte wax.

Nieuwe wax

Sinds kort zijn er 3 nieuw gummy wax gepresenteerd: Casual look, Ultra hold en Extra glossy.   

Merken
Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html