Natuur zeep

Natuur zeep

Natuurzeep!


Natuurzeep worden met de hand gemaakt. Deze gespecialiseerde geformuleerd zeep bevat de natuurlijke en verjongende eigenschappen voor de huid en de cel vernieuwing. 

De zeep is een ware sensatie voor de huid en alle zintuigen. De milde zeep reinigt gezicht en lichaam grondig en bewaakt het evenwicht van de huid. Justparfum.nl stelt zelf zijn zeep samen en laat het in Filipijnen met palmolie handmatig maken.

Natuurzepen.nl is een dochter van Justparfum.nl die deze zepen ook verkoopt. In deze zepen wordt geen synthetisch ingrediënten zoals parfum toegevoegd. Daarom mensen die last van acne hebben kunnen deze zepen gebruiken.

Natuurzepen die wij verkopen is uniek, want justparfum.nl stelt haar eigen ingrediënten samen. We zijn verschillende zeepfabrikanten in Filipijnen bezocht en hebben uiteindelijk de beste gekozen. Ze waren ook niet de goedkoopste. Echter bij ons gaat de kwaliteit boven alles. Hygiëne en werkomstandigheden voor de arbeiders was voor ons ook een criteria. We wilden geen kinderarbeid, normale werkuren en werkomstandigheden. Deze hebben we ook meegespeeld in onze beslissing.

Mooi resultaat

Natuurzepen die wij kregen waren prachtige handwerk van vele vrouwen en daar zijn we trots op. We hebben niet een natuurlijk product op de markt gezet, maar ook onze milieu bespaart. Tot slot we hebben ook mensen in nood geholpen met onze zepen.

Merken
Pagina 1 van 4
Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »