Kojie San

Kojie San Kojic Acid Zeep originaal

Kojic acid Werd in Japan ontdekt. Het is een bijproduct van Koji of gemoute Rijst en wordt gebruikt bij de productie van rijstwijn. In de cosmeticawereld, is kojic acid in de volksmond bekend om zijn opmerkelijke whitening effect en antioxiderende.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd:
€6,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Review door chan rams, Geplaatst op 01-07-2017, 5 Ster(ren).
Super fijne zeep en super service!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Kojic Acid zeep van Kojie San is een van de belangrijkste spelers in Filipijnen. 


Kojic Acid die u altijd vertrouwd, die wordt voorgeschreven door de dermatologen is nu beschikkbaar in Kojie San zeep. Kojie San bevat hoogwaardige cosmetische, volledig natuurlijke Kojic Acid die helpt voorkomen van de productie van melanine waardoor de huid lichter wordt.

Kojie San Lightening Zeep is effectief in het verminderen van donkere vlekken, sproeten en acne. Kojic Acid helpt ongelijkmatige teint en othe huidskleur aandoeningen te verminderen.

Wist u dat ook de dermatologen in Nederland  Onze koijc acid zepen voorschrijven voor hun patiënten?

Onze klanten vertellen ons dat hun dermatologen Kojic acid zeep hebben aanbevolen. Dat is natuurlijk product tegen huid pigmenten. 

Kojic acid Werd is in Japan ontdekt. Het is een bijproduct van Koji of gemoute Rijst en wordt  gebruikt bij de productie van rijstwijn. In cosmetica, wordt kojic acid de volksmond bekend om zijn opmerkelijke whitening effect en antioxiderende.  
Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html