Over ons

BRINGING LOVE & PASSION TO you

Bij Justparfum.nl, streven wij ernaar om ons te innoveren en te overtreffen om u uitzonderlijke en opmerkelijke te voelen. Onze mooie haar wax en zepen hebben we naar Nederland gebracht voor uw gemak.

HOE WE WERKEN

Wij werken met onze missie en aanpak in het achterhoofd: To Bring Love & Passion to you.

Voor ons om dit te bereiken, zijn we:

Samenwerken en het vormen van partnerships met onze collega retailers

Het delen van uniciteit met onze lieve bezoekers

Altijd extra onze best doen om onze klanten zich gewaardeerd te voelen

Het opbouwen van een goede relatie met onze erkende merken / fabrikanten door een verantwoordelijke retailer te zijn (Bijvoorbeeld: factuur op tijd te betalen en onderhandelen tegen een redelijke groothandel-prijs)

Wij respecteren de inspanningen van onze merken / fabrikanten om deze zepen te ontwikkelen, op het leven te brengen, maken en aan u te brengen.

UW SHOPPING ERVARING

Wij geloven dat uw shopping een prachtig, leuk en interessant ervaring moet zijn.

In Nederland (en België), zijn er vele respectabele en betrouwbare cosmetica retailers. We zijn niet de enige die schitterende haar wax en lichaamsverzorging producten verkoopt. Echter, op Justparfum.nl, hopen we jouw winkelervaring te verbeteren, stress-vrij en interessant met absoluut geen verplichtingen van u te maken.

Is het door onze tekortkomingen iets niet goed geleverd? We nemen 100% verantwoordelijkheid. Dat gezegd zijnde, zullen we leren en te groeien om je weer beter te bedienen in de nabije toekomst.

Wij streven ernaar om al onze geliefde bezoekers van het beste van onze capaciteiten te bedienen en ervoor te zorgen dat onze bezoekers een geweldige shopping ervaring bij Justparfum.nl te ervaren.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of webwinkel stuur ons dan een webmailtje of bezoek onze website www.Justparfum.nl

Onze adres gegevens:

Justparfum
Schipholweg 103
2316 XC Leiden

KvK: 63551454

 


Kijk rond, proef de sfeer en laat je verrassen!

Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html