Betaalmethodes


Betalen via iDEAL


Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, Fortis of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen middels iDEAL, de gemakkelijkste en meest velige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw eigen bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. U betaalt niets extra om gebruikt te kunnen maken van iDEAL. Justparfum accepteert meest gangbare betaling methoden.


Betalen via PayPal


Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.


Vooruit per bank ( overboeking )


U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer U voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per E-mail aangeleverd. Wij vragen u vriendelijk uw ordernummer te vermelden bij uw overboeking.

Wij willen u er vriendelijk op wijzen dat betalen via een overboeking een werkdag extra in beslag kan nemen om te verwerken. Dit doordat de betaling met vertraging bijgeschreven zal worden.

Onze bankrekening nummer is: Justparfum
KNAB bank: 257.239.138
IBANNL87 KNAB 0257 2391 38


SWIFT/BIC: BICKNL2A

Daarnaast Kunt u ook met de volgende betaalmethodes veilig en makkelijk betalen:

Visa, Mastercard, KBC, Bancontact, SOFORT Banking, Belfius, Maestro, Discover Card, AfterPay,

Afhalen in Leiden

Wanneer U de producten liever komt afhalen op ons depot in Leiden is dat uiteraard mogelijk. U kunt het dan terplekke, contant afrekenen. Wij hebben helaas geen PIN-unit.

U dient uw bestelling alsnog via de website te plaatsen, en te kiezen voor Afhalen. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afhaalafspraak in te plannen. Langs komen zonder afspraak is niet mogelijk, daar wij niet alle producten voorradig houden, en werken met externe voorraden.

Onze Adres is:

Justparfum

Schipholweg 103

2316 XC Leiden

Tel.: 06 19 16 35 35

Bezoek Justparfum.nl op ShopMania google-site-verification: googledc71c35be806c1ae.html
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »